Naša domaća kuhinja.

Nakon više od dvadeset godina predanog rada u ugostiteljstu u renomiranim objektima u Hrvatskoj  i Njemačkoj, želja nam je bila da svoje bogato iskustvo stavimo pod kušnju pri vođenju vlastitog restorana. Naša vizija je - ugostiti vas kao svoje prijatelje, a želja nam je da posjet u našem domu bude ugodan i ostane u dugom sjećanju. Pri tome se vodimo kako kod odabira namirnica, tako i kod načina pripreme te kreiranja jelovnika. Uvjereni smo da imamo nešto posebno i za Vas.
image

Jadranska lignja

Znalci vole birati ovaj dalmatinski specijalitet jer se ne može dobiti uvijek i na svakom mjestu. Jadranska lignja lovi se peškafondom i potrebno je puno truda i vremena da ovaj specijalitet dođe na vaš tanjur.

image

Bifteci

Juneći file, tj. biftek, najmekši je i najukusniji komad junećeg mesa. Tajna dobrog bifteka je precizna termička obrada tako da ostane mekan i sočan. Mi ga spremamo na brojne načine, vjerujemo da možemo i Vas impresionirati!  

image

Uvijek svježa riba

Dalmatinska klasika - riba na gradele, blitva i krumpir, no kod nas ipak drugačija. Znate li da kod pripreme posvećujemo pozornost čak i odabiru drva za gradele?

Jeste li čuli za ribu pečenu u soli? Ovaj specifičan način pripreme morate probati.